Selecteer een pagina

Designers

Met trots stellen wij u voor aan onze designers.

Roderick Vos

De prototypes voor zijn designs maakt Roderick Vos het liefst met de hand, om letterlijk in aanraking te komen met alle aspecten van materiaalbehandeling, design en productie. Hij houdt van vakwerk & industrie, en dat is meteen zichtbaar en voelbaar in de diversiteit van zijn ontwerpen.

Frans van Rens

Schoonheid, innovatie en eenvoud vormen de basis voor de ontwerpen van Frans van Rens. Hij studeerde cum laude af aan de Design Academie Eindhoven en is een ontwerper pur sang. Zijn ontwerpstudio, VANRENSDESIGN, is gespecialiseerd in het ontwerpen van consumentenproducten, retail design en public design.

Thomas Eurlings

Thomas Eurlings is afgestudeerd aan de Design Academy en heeft al diverse mooie ontwerpen op zijn naam staan. Voor Joshh& heeft Thomas de Hexagon ontworpen, een serie tafels in zeshoekvorm in diverse maten en kleuren.

Visser & Meijwaard

Visser & Meijwaard is een ontwerpstudio van Steven Visser  en Vera Meijwaard, opgericht in 2013 in Amsterdam. Het duo ontwerpt uitgesproken maar ingetogen producten waarbij veelzijdige materialen en heldere vormgeving de essentie vormen.

Foto: Rene van der Hulst

Mary Hessing

Mary Hessing is een stylist en art director. Ze verruilde ooit, zonder spijt, de mode voor het interior design. Ze is oprichter van WOTH Wonderful Things Magazine en heeft een persoonlijke voorliefde voor alles wat het leven bijzonder maakt.